Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya a csau csau? (LENT)

Milyen kutya a csau csau? (LENT)

Figyelt kérdés

Tudom hogy van pá ilyen kérdés, de feltennék néhányat mert nagyon megtetszett. Főleg csau gazdák tapasztalatait vàrom.

Megéri venni egy ilyen kutyát? volt màr hogy megvédett titeket utcán, vagy találkozott e betörővel?

volt már egy skótjuhászunk, ez lenne a 2. kutya.

azért tetszik mert szép külsőre, meg nem igényli az àllandó babusgatást, távolságtartó, egygazdás stb. Elsődlegesen nem házőrzésre venném mert azért mégse egy rottweiler, de fontos lenne hogy szembeszáljon betörőkkel vagy védjen meg...

érdekelnek tapasztalatok, vagy mondhatjátok hogy erre teljesen alkalmatlan sokat segítenétek!

(sok helyen olvastam hogy harcikutya volt akkor csak benne maradt ez a tulajdonság)

2014. jún. 11. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem azért tanítanod is kell majd arra hogy a betörővel szembeszálljon mert magától nem fog. viszont hallottam már hogy akármennyire is távolságtartó a gazdájához nagyon nagyon hű és képes megvédeni a családját minden áron.de nyilván taníttatnod kéne azért:)
2014. jún. 14. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen a választ!

még annyit kèrdezhetnék hogy szerinted érdemes ilyen kutyát venne?

netán neked van?

2014. jún. 15. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem van egy 5 éves chow-chow kutyám és nagyon türelmes,okos és lusta a séták tetszenek neki de nem a hosszabbak,annyiból áll neki hogy elérünk a fölső utcába és vissza ha nem fekszik le :)Nem agresszív csak ha provokálják családcentrikus de az idegenekkel távolság tartó nem ugat feleslegesen csak ha megállnak a kapu előtt ja és kb6 órát van fönt a többiben pihen vagy alszik :)Ha nyugodt kutyára vágysz én ajánlani tudom csak :)

2014. aug. 14. 13:31
 4/6 anonim válasza:

Szia.Vettel mar csau csaut,mivel latom regi a kerdes.?

A mienk most lesz 2 eves,de soha nem kellene masik fajta csak o.

Az mind igaz amit az utolso valaszolo irt.A mienk meg az idegenek simogatasatol is irtozik:)

2015. jún. 20. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:

szia

sajnos nem lehet, rég lemondtam róla mert az idióta szüleim nem engedik még úgy se ha én tartom el, pedig telne rá.

már azt nem engedik hogy kutyát vegyek.

2015. jún. 22. 22:01
 6/6 anonim válasza:
Sajnalom.Majd ha felnosz veszel magadnak:)
2015. jún. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!