1/11 anonim válasza:
Német Boxer
Mellesleg a tiéd? Nagyon szép. Bár szerintem azért illene tudni a kutyádról milyen fajta. XD Ja és mennyi idős?
3/11 A kérdező kommentje:
Elméletileg boxer, az eredeti gazdája lemondott róla, és úgy fogadtuk be. Van egy másik boxerünk is, ő kisebb, tömzsibb, azért kérdezem. :)9 hónapos.
2014. jún. 10. 15:41
5/11 anonim válasza:
Boxer és valamilyen bull keverék, talán amerikai bulldog. A felső képen legalábbis arra hasonlít a pofija.
6/11 anonim válasza:
Szerintem akár még fajtatiszta is lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintem Ő boxer, csak nem a "német fajta". Egy közösségi oldalon több boxeres csoportnak tagja vagyok, és a külföldiekben sok hozzá hasonló van. Magyar csoportokban inkább a tömzsi, rövid orrú boxerekkel találkoztam.
2014. jún. 10. 17:21
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem csak boxer van benne, de az jobban dominál. Gyönyörű kutyus egyébként :)
9/11 anonim válasza:
Én utálom a boxereket! Innen ismertem fel.
Szóval ez valszeg egy boxer vagy van benne boxer
10/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló onnan ismerted fel hogy utálod a boxereket? xD Te aztán értelmes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!