Ausztrál cattle dogot itthon lehet kapni? Cseh kennelt találtam legközelebb, de lehet csak én vagyok béna.
Figyelt kérdés
Árban mire kell számítani mondjuk ha sportra szeretnék szukát?2014. jún. 9. 20:58
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Lehet, viszont árban kicsit borsosabb lesz, ha szukát szeretnél akkor főleg. Na meg azért is, mert itthon elég ritka ez a fajta.
Olyan 250 körül számolj szerintem, de érdeklődj a tenyésztőnél, úgy pontos. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi elsős szapis szemetet én is tudnék találni :D
Igen mi is ilyen 250körül számoltunk, de akkor marad valamelyik cseh kennel
2014. jún. 10. 22:29
4/5 anonim válasza:
nem ismerem az elsőt amit belinkeltem, mert nem érdekelnek ezek a kutyák, de állítottad, hogy csak cseh kennelt találtál. hát, én találtam mást is...
a szaporítósat meg azért linkeltem be, hátha valaki hozzáértő elmondja, hogy ez valami vicc, de akkor sajnos nem... borzalom.
5/5 anonim válasza:
mi most mentettünk egy cattle dogot 2 méteres láncról, gazdát keresünk neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!