Labrador kiskutya kerdesben segitene nekem valaki? Tobbi lent
Figyelt kérdés
8 hetes kiskutyam van. Labrador fajtiszta. Most meg bent tartjuk ot, aztan idovel elvalik az ifenyei szerint. Alvassal van gondunk. Lefekszik fel tiz-tizkor es kelt engem hajnali negy fel otkor. Jatszunk egy orat es vissza alszik. Lesz ez maskepp? Vegig fogja aludni hetig az ejjelt. Eleg farazto igy. Kerlek normalis valaszokat adjatok2014. jún. 4. 09:37
11/12 anonim válasza:
Én direkt felkelnék néhány nap hamarabb, kivinném pisire és csucsuka. Ilyen esetekben szokott jól jönni egy ketrec vagy egy box. tudja,hogy ha abba van alvás van, csak estére be is van zárva.
12/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Nálunk kinti-benti a kutyus, tehát csak akkor jöhet be a lakásba, ha mi is otthon vagyunk, igaz azóta éjjel már kint alszik, de kicsiként még bent tartottuk éjjelre. Én mindig nagyon résen voltam, ha bent volt a kutyus, figyeltem mik a jelei, ha pisilni/kakilni kell, éjjel is, ha elkezdett mászkálni figyeltem, és egyből kivittem, talán 3x piszkított be összesen még az elején. Elég hamar megtanulta, hogy éjjel jött bökdösött az orrával, napközben meg odament az ajtóhoz, innen tudtam hogy most kell neki. Ahogy nagyobb lesz egyre jobban tudja majd tartani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!