Pit bull lakásba! Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 20:26
1/11 anonim válasza:
Attól függ, le tudod vinni sétálni napi 3x, amiből az egyik egy 15-20 perces egészségügyi séta, a másik kettőben pedig bandázhat, rohangálhat szabadon, és persze még fárasztod kicsit.
2/11 anonim válasza:
Jó. Ha rendesen tudsz vele foglalkozni, fizikailag és szellemileg is minden nap le tudod fárasztani. Akkor kiválóan elvan lakásban is.
3/11 anonim válasza:
Ha elégszer el tudod vinni sétálni (naponta minimum kétszer félóra), akkor simán.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat
2014. jún. 4. 07:42
5/11 Gabica12105 válasza:
Nem!Harci kutya nem lakásba való! Kevés a sétáltatás állandó mozgástérre van szüksége még egy megbízható kutyának is mint pl.: a német juhász.
6/11 anonim válasza:
5.!
Harci kutya nem létezik! Minden csak nevelés - és persze a szűrések - kérdése. Az egy dolog, hogy a piteket általában harcoltatják.
7/11 Gabica12105 válasza:
Bocsi nem azért de 25 éve kutyákat tenyésztek számos versenyen voltam már nem mondom menyiért visznek tőlem kutyákat. Nem nevelés kérdése a tesómnak pit bullja volt semmit nem csinált a kutya nem támadt nem vicsorgott elmentek 2 napra nyaralni a tesóm feleségét majdnem megölte és úgy hogy a kutya nem volt magára hagyva csak elmúlt 4 éves. 10 éve német juhásza van és semmi nincs vele a kicsiket védelmezi szóval értem én hogy nevelés kérdése meg minden de az idegrendszer nagyon fontos nem lehet gy olyan kutyát magára hagyni főleg nem gyerekkel ami medveölésre volt kifejlesztve de te biztosan jobban tudod.
8/11 Kulcsos7 válasza:
A sógoromnak ilyen kutyája van, az emberekkel nem foglakozik, de ha egy kutya elemgy a ház előtt mg van veszve. A betörő úgy ment el háza előtt hogy ki sem jött!!
9/11 Kopasz1977 válasza:
Gabica12105 nevű felhasználó, van némi előítélet benned a Pittel kapcsolatban sajnos egy szukát és egy kant tartok 54 nm-en, egy 5 és egy 7 éves kislány mellett, naponta háromszor lemegyünk mozogni, é 6 éve semmi gond nincs velük (Iron Kid vérvonalú a lány, Aligathor a fiú) következetesen tartva, odafigyelve az igényeikre nyugodtan tarthatók panelben is, türelmes ebek
10/11 Gabica12105 válasza:
Kivételek vannak én nem is tagadom de most egyre többet megint ezt hallom én ezért hagytam ennek a fajnak a tenyésztését abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!