Remélem minden kiskutyus megvan! Ugye nem tünt el senkié?
nekünk 18.00-06.00ig garázsban, mert a szomszéd melletti pizzériában egész éjjel, meg mi is. Ők a plafonon voltak mert ugattak és aludtak felválltva meg egeret fogtak xD
a westie meg a szobámba volt becsukva, de nem félt, csak ugatott a sikító rakétákra, meg a guruló tüzijáték autóra xD
de remegett is azért. Remélem nem kell neki jövőre nyugtató..
Az enyémnek ez volt az első szilvesztere és egész jól viselte, pedig kint aludt a házában. Délután 6 körül elaludt és 11 felé felébredt. Bár 11 és 1 óra között kicsit nyugtalan volt, de leült és nézte a tűzijátékokat + hegyezte a fülét a durranáskor.
Kint voltam vele addig amíg ébren volt és éjfél körül (mikor bedurvultak a durrogtatók) akkor elég szorosan odaült mellém :D
Aztán meg alig várta, hogy bemenjek és már le is feküdt aludni. :D
Az enyém bent volt a buliban velünk,szegény épp kiakart menni pisilni mikor durrogott valami ugy megrémült, hogy kicsit bepisilt és beszakadt a szobába. utálom a petárdákat meg ilyesmi. nagyon sajnálom azt akinek elvesztett a kutyusa, remélem előkerölnek.
32
Az enyém is szerencsére jól bírta, annyira aranyos volt, mindig amikor petárda robbant, vagy tűzijáték, akkor odabújt hozzám és nem bírtam az ölemből levakarni, szóval kb. 23órától 4ig az ölemben próbált alukálni.
Ez volt az első szilvesztere. Szerintem szorosabb lett a kapcsolatunk, mert ma egész végig a nyomomban járt, biztos úgy érzi, hogy "megvédtem" éjjel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!