6 hónapos staffordshire terriernek mi a legjobb ár érték arányú száraztáp?
Én Josera Kids-et adok az amstaffomnak. Nagytestűnek számít.
Ezt addig adhatod, amíg fejlődik, mondju 1,5 éves koráig. Van benne ízületvédő is.
(És visszazárható a csomagolás, ez sem hátrány:))
köszi szépen!brit prémium,willowy gold puppy,és josera van versenyben.joserából nem tudom h sensi junior,vagy kids.
A willowy még szimpatikus,bár nem nagyon hallottam róla.Az összetétele szárított csirkehússal kezdődik.A többinél csak simán azt írja hogy csirkehús.Ez számít valamit?És azt is mondják h a gabonával vigyázni kell..u.h nem tudom mi lenne a legjobb döntés.
Joserából jobb a kids, meg az egész emotion termékcsalád. Szóval ha a joserát választod, akkor mindenképp a kids-et ajánlom.
1-es voltam.
még gondoltam h veszek csirkefarhátat is.mondjuk napi egyet kaphatna.az sok?
tojás sárgája is sok szokott maradni.mondjáj h jót tesz a szőrének?az is mehetne minden nap?és ha igen hány db?
Egyik ismerősöm staffjánál sem vált be a Brit, nekünk bejött, kutyája válogatja, ki kell tapasztalni :)
A farhát az jó, én is szoktam neki adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!