Van olyan fajta kutya, aki nagyon szeret futni? Akár 10-15 km-t is?
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 14:07
21/25 anonim válasza:
Pedig ha napi szinten futni akarsz, a huskyd imádni fog.
Nekem argentin dogom van, még kölyök, de imád futni, ennek a fajtának hatalmas ereje és állóképessége van, a pampákon való vadászatra tenyésztették. Nagy mozgásigénye van, ha futnál vele, még mindig maradna energiája a házat őrizni.
22/25 anonim válasza:
A magyarok közül a vizsla, erdélyi kopó, pumi, puli díjaznák ezt a futást.
23/25 anonim válasza:
Ja bocs, kihagytam a mudit és végül is a magyar agár is azért bírná. Talán ő kevesebbet, tehát az egyik kör után lerakhatod otthon.
24/25 A kérdező kommentje:
Tyűű barátaim... Nem is olyan egyszerű magyar kutyát találni, amit itthon is elfogadnának...
Valami olyan magyar kutya nincs, ami "kemény kötésü"? Pl kuvasz, de nővérem szerint csúnya... Így sajnos kiesett a körből :((( pedig nekem tetszik
Ne értsétek félre, nem "menőzés" céljából kell a kutya, hanem házőrzőnek, edzőtársnak és legfőképp barátnak
2014. jún. 6. 16:40
25/25 anonim válasza:
Mit szólsz az erdélyi kopóhoz? Az is magyar fajta, vadász, nagy mozgásigénye van, azt olvastam róla hogy rendszeres mozgatást igényel. És nagyon szép is, okos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!