1/5 anonim válasza:
Hát jó drága, mit ne mondjak.
Én a helyedben inkább sajtot, sült májkrémfalatot vagy picire karikázott virslit adnék, az is teljesen megfelel a célnak. A lényeg hogy puha legyen és könnyen le tudja nyelni a kutya.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Sima "kicióccó" virsli vagy párizsi is tökéletesen megfelel.
4/5 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kell semmi speciális cucc, a többiek által említett élelmiszerek tökéletesen megfelelnek. Ilyenkor csak az a lényeg, hogy ízre és szagra csábító falatkákat adj, amiket gyorsan le tud nyelni.
5/5 anonim válasza:
jó, csak drága.
én is szoktam ilyeneket venni, de akkor pl. hozzákeverem sajthoz, virslihez, párizsihez, vagy a tápjához, csak egy kicsit. ahhoz drága, hogy csak ezzel szórakozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!