Hogyan oldjak meg a kutyasok a nyaralast?
Figyelt kérdés
Szeretnek majd par ev mulva egy kutyat , de tudom, hogy egy kutya felelöseggel jar es nem lehet csak ugy lelepni es sok helyre nem lehet elvinni.2014. máj. 27. 12:20
1/8 anonim válasza:
Ismerős diáklány vigyázz a kutyánkra 1 héten keresztül. Amúgy megoldjuk úgy, hogy csak a nyaralási időben legyen másnál. A kutyázás életforma. Vagy megoldod a felvigyázást, vagy viszed magaddal.
2/8 sippara válasza:
Úgy oldjuk meg, hogy jönnek velünk :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon akarok egy kutyat :)
2014. máj. 27. 13:22
4/8 anonim válasza:
gyakorlatilag úgy, hogy vagy oda megyünk ahova ő is jöhet vagy én nem megyek. a szüleimmel elvan, ha nagyon muszáj, de nem szeretem, ha nincs velem.
5/8 anonim válasza:
Mi nem nagyon járunk hosszabb időre nyaralni, a kutyák, és a többi állat miatt sem. De azért mégis akad nagy ritkán 3-4 nap, amikor elutazunk. Vagy jönnek velünk, vagy megkérjük a szomszédot, hogy vigyázzon rájuk addig, cserébe mi is vigyázunk az ő kutyusára, ha utazik.
6/8 anonim válasza:
Változó. Nyaralásra ha van klíma az apartmanban, és "szemmel tudjuk tartani", hogy ő a házban, mi kint a parton, akkor visszük.
Ha nincs lehetőség erre, akkor a szüleimnél maradnak, mert szeretik őket.
Síeléskor minden esetben a szüleimmel maradnak, mert ott nem tudnának velünk lenni.
7/8 anonim válasza:
Amikor én nyaralni megyek (a mamámékkal szoktam menni) akkor természetesen a szüleim gondja a 2 kutyusom.Max. 2 hétre szoktam menni.De van olyan amikor az egész család megy külföldre a mamánkhoz, de 2 napnál ott sem lehet maradni a kutyákkal mivel ott nem lehetnek szabadon (be vannak zárva a két ház közé)mivel forgalmas úttest van és könnyen kimehetnek a kerítésen. (egy kis logika és már kint is vannak) :D
8/8 anonim válasza:
Mivel kis csivavám van 1 kiló kb vaságyastul, így visszük magunkkal, elfér 1 kis kutya táskába.. :) nagyobb kutyusnál neccesebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!