Mit tegyek, hogy ne féljek? SEHÍTSÉG.
13 éves vagyok, és szeptember elején kaptam egy ksikutyát,ám azóta megnőtt.Mivel kölyök, ezért játékos, és midnig felugrik.Szót fogad,de csak apának.Félek tőle.Már kiskorom óta félek a kutyáktól.Mit tegyek, hogy elmuljon a félelem?
Egyébként a kutya ugy van, hogy az apja magyar vizsla volt, az anyja pedig golden retriver,és spániel keverék.
hogy lehet egy kutyát (bármi állatot ) utálni?
Mit vétettek neked? Kisebbségi érzésed van? Végre van "valaki" akinél többnek, nagyobbnak érezheted magad?
Hello!
13:26-osnak: Hülyegyerek, azért mert kapott egy kis kutyát, és fél tőle arról nem tehet, mint ahogy te se tehetsz arról, hogy neked ennyi az értelmi szinted...Szerintem te vagy a szánalmas. Van egy Rottweiler-em, majd gyere el és megnézzük te milyen raj vagy egy nagyobbra nőtt kutyus előtt, amikor játszani akar veled...
A kérdezőnek annyit, hogy próbálj meg minél több időt a kutya mellett tartózkodni, ha félsz valaki legyen ott veled, de lényeg hogy a kutya szokjon téged...
Köszönöm a jó tanácsokat, megpróbálkozom velük.
Mit tettem, hogy szánalmas lettem? :O
És okos kutya, csak kajla. :)
Merre laksz?
Azért kérdem,mert van egy jó kutyasuli,ingyenes a szocializáció/rehabilitáció,ott a kutyust is megnevelik,és Neked is segítenek,hogy legyőzd a félelmedet.Kialakul az,hogy Te legyél a falkavezér,és megszűnik a probléma.
Egyébként a szüleiddel nem beszélhetsz erről a problémádról?
13:34-es.
Ha te annyira tudsz írni,akkor miért nem kezded nagy betűvel a mondatot?
És még te szólsz be másoknak!!!
Egyébként még csak 13 éves,nem kell lefújolni senkinek semmiért!
A kérdezőnek:
Ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!