Junior táp felnőttnek?
Figyelt kérdés
Megszorultam anyagilag eléggé. A kutyám viszont nem bír elrágni bármit, konkrétan csak a kis szemű, kistestűeknek valókat. Arra gondoltam, hogy a darling árfekvésű tápok junior változatát veszem neki most egy ideig, a kölyöktápok elvileg olyan kis szeműek, mint a kistestűeknek készültek. Viszont nem lesz baja tőle? Tudom, hogy más összetételűek, és nem felnőtt kutyára vannak "hangolva", de most így hirtelen nem tudok jobbat kitalálni. Szerintetek 2-3 hónapig belefér ez a megoldás? Vagy tudtok más megoldást? Yorki kutyusról van szó amúgy.2014. máj. 26. 16:53
1/4 anonim válasza:
Én nem vennék Junior tápot felnőtt kutyának, bár van, akinek bejön.
2/4 anonim válasza:
a junior tápok nem drágábbak?
ilyen darling szintű vacakokat nem éri megvenni még így se... állítólag az aldiban kapható valami nem annyira vacak táp.
3/4 Imola Ágnes válasza:
A Darling és családja eleve nagyon rossz választás. Mivel alig bír rágni, gondolom idős kutyáról van szó, a májának pedig nagyon árt a magas proteintartalom, ami a junior tápokban van. Keress neki valamilyen normális felnőtt tápot, ami kistestűnek van, az amúgy is apró, és ha így sem tudja megrágni, áztasd be neki, és nem lesz gond.
4/4 anonim válasza:
Petissimo.hu - itt vannak normális tápok, nézz szét, biztos találsz neki valót, jó áron! Amit a boltban vásárolhatsz táp nem igazán jó minőség ... Ha nagyon problémás a rágás, akár be is áztathatod neki a tápszemeket. Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!