Félek. Mit tegyek? Nem tudok mit csinálni. Arra tudok csak sétálni.
Olyan a kert eleje:
Ott ahol van ez a vízóra dobozka, ott elvolt zárva egy deszkával, meg rajta dróttal. de ezek olyan akrobata kutyák, hogy két nap után átugorják az egészet. azt hogy felakadnak nem érdeklik őket. amúgy nagyon szépek. felkönyököl a kerítés tetejére, és egy ugrás és kint vannak.
A legtöbb kutya rettenetesen ugat, ha bármi elhalad a kerítés előtt.
Jelentős különbség van aközött, hogy ki tudNA ugrani, és aközött, hogy kiugrik és megtámad. Nincs mitől félned, a kutyák csak védik a területüket - a kerítésen belülről! Nem fognak kiugorni.
Ne hergeld őket, ne nyúlj be, hagyd őket békén, ennyi.
Amúgy meg át lehet menni az utca túloldalára is.
2kutyámmal sétáltam,tacsi keverék és egy golden kölyök,kiugrott egy rotweiler nagyon megijedtem de nem bántott se engem se a kutyákat.kutyátol függ hogy milyen a természete és az ideg rendszere..:S
Probáld elkerülni!
Meg kéne tanítanod őket arra, hogy te bizony főnök vagy a falkádban, általában nem szoknak megtámadni olyat, aki falkavezérnek tűnik( pl. természetben a farkasok).
Ha elmész a kerítés mellett, ne végy tudomást róluk, ne nézz rájuk, ne is szólj hozzájuk, se te, se a kutyád. Én velem is ilyesmi volt, aztán szépen, fensőbbségesen jártam a kerítés előtt( úgy nézhettem ki mint egy egoista:D), és egy idő után megszoktak, már nem is ugatnak.
Egy próbát megér. Megszokás kérdése az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!