Mit lehet tenni?
Sziasztok!
Ötleteiteket kérném hogy mit lehet tenni azzal a szomszéddal,akinek folyton a ugat a kutyája.
Szerencsétlen állat egy garázsban van bezárva,hiába lett új kerítés építve,szomszédom ha elmegy bezárja a kutyát és a kutya pár méterre tőlünk addig ugat a kutya, amíg gazdája haza nem jön.
Ha reggel 6-kor elmegy és este 8-kor ér haza akkor 6-tól 8-ig kis szünetekkel de megállás nélkül ugat egy nem egy közepes testű ám annál nagyobb hangú kutya.
Jó a viszonyunk,próbáltam megbeszélni vele nem egyszer nem kétszer, de semmi érdembeli dolog nem történt eddig.
Egyébként más probléma is van a kutyával,értsétek szökős,neveletlen(felugrál mindenkire ha kint van az utcán)póráz-nyakörv nélkül "sétáltatja" a gazdája.
Nekem is volt két kutyám,most is van egy,eddig baj nem volt velük,és már elviselhetetlen az állandó monoton kutyaugatás.Úgy tudom már más is szólt hogy fegyelmezze meg a kutyáját.
Ajálj neki egy kutyaiskolát, ahol meg tudják nevelni, hiszen mint írtad, neveletlen.
Mit mondott, miért zárja be?
birtokhaboritas? xD
koltozz tanyara ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!