A Fressnapf drága üzletnek számít? "Kezdőcsomagot" kell vennem az új kutyusnak. Általánosságban olcsóbbak lehetnek a kis kutyás boltok?
Az én tapasztalatom szerint jobban jössz ki vele, mint a kisboltokkal. Németjuhászom és macskám is van, általában ott vásárolok nekik (kivéve, ha valami sürgősen kell, akkor van a sarkon egy kis állatos bolt, de az drágább...)
Nagyobb a választéka, és néha akciókat is ki lehet fogni. De ez csak az én véleményem :)
Szerintem neten jobb minőségben és olcsóbban lehet kutyacuccokat venni.
Mi is Fressnapos-ok voltunk, de ami olcsó az olyan is. Áttértünk a netre. Mondjuk az mellettük szól, hogy segítőkészek.
Szerintem mindkettő drága. Rendelni olcsóbb az ilyen cuccokat, bár ugye hátránya az, hogy nem lehet megnézni személyesen, megtapogatni, stb...
A kölyök kutyánknak én a fressiben vettem nyakörvet, pórázt, de amit csak lehet, inkább rendelem.
Pl. a fressiben a scalibor nyakörv 6000 ft körül van, én meg 3500-ért rendelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!