Szeretnêm sêtáltatni a kutyámat de sok a kòborkutya a faluban?
Az én kutyámat egyszer vittem, amikor jöttek kóbor kutyák, a kutyám oda akart hozzájuk menni, még morgott is. Pedig ha sétáltatom a háznál, a kerti kutyákat soha nemszokta megugatni pedig azok is ugatnak. Nem tudom miért tette. De én úgy léptem fel, hogy a kutyámat elhúztam, a másik két kóbor kutyának pedig azt kiabáltam, hogy menjenek innen. Utána kissé lelkiismeret furdalásom volt, mert olyan szomorúan nézett rám az egyik, de végül elmentek. Utána pedig hazahoztam a kutyámat.
A kóbor kutyákkal az a baj, hogy nem tudni milyen betegséget hordoznak. A mi kutyánk is egyszer kóbor volt úgy fogadtuk őt menhelyről örökbe, de ott már eleve megvizsgálták, illetve mi is elvittük őt orvoshoz. szerencsére semmi baja nem volt, de azért jobb vigyázni.
Esetleg azt javaslom, ha van kocsitok, neked vagy szüleidnek, vigyétek őt el egy nagyobb városba és ott sétáltathatod. Mi már csináltunk ilyet szüleimmel.
Azért remélem tudtam segíteni! :)
Êrdekes lenne ha apuval mennêk sêtálni :)
Anyuka vagyok, oviba amikor viszem a gyereket akkor vinnëm a kutyát is, nêmetjuhâsz egyêbkênt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!