Ti is hirtelen eltakarjátok magatokat, amikor meztelenül meglát titeket a kutyátok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 23:24
11/18 anonim válasza:
Hát ez még sosem fordult meg a fejemben.. Amikor pici volt direkt vittem magammal a fürdőbe, hogy szem előtt legyen akkor is, ha fürdöm. Ez az egyik legjobb a kutyákban, full nem érdekli, hogy nem áll pont királyul a hajad, és nincs rajtad smink, akkor is ugyanúgy szeret ha egy kinyúlt pólóban slattyogsz otthon betegen.
12/18 anonim válasza:
Csak szex közben.Az még a kutyára sem tartozik.Hátha reinkarnálódott lėlek.Mivelhogy olyan okosan tud nézni.
13/18 anonim válasza:
Nem is értem ez hogy merül fel valakiben amúgy. :D Egy szobában lakunk a kutyámmal, szóval mikor felöltözök-levetkőzök elkerülhetetlen. Ezen kívül előszeretettel jön a fürdőbe-wc-be de engem nem zavar, mivel őt se. :D
14/18 anonim válasza:
Dehogyis. Ők nem Brian a Family Guy-ból, hogy zavarja a meztelenkedés:D Egyedül szex közben vannak kiküldve, azért az úgy nem olyan meghitt, mikor ott vannak.
15/18 anonim válasza:
Mi is szabadon pucérkodunk előttük párommal. A kutyában az a jó, hogy nem ítélkezik fölötted, akárhogy is nézel ki pucéran. Meg ugye ők is folyton meztelenek, szóval gyakorlatilag nem jelent nekik semmit, ha mi azok vagyunk. Azaz de, annyit jelent, hogy pucéran tuti nem megyünk sétálni. xD
16/18 anonim válasza:
Sex közben... Mivel szüleimnek lakom nem küldhetem ki őket mindig. Igazából nem is érdeklődnek. Elvannak bent.
17/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne legyen akkor macskád! Azok szex közben tuti néznek...vagy megszokod, vagy ne legyen. A kutyának meg édes mindegy hogy van-e ruha vagy nincs, csak mondjuk ruha nélkül nem kultiválom ha dörgölőzik, mert szúr.
Ez ugyan olyan, az sem tűnik fel neki, ha vesénrúg alvás közben, lefing vagy éppen a lépedben könyököl... pedig azért ezek emberi aggyal legalább olyan nyilvánvaló dolgok. Páromat zavarta egy ideig hogy nálam ezek a kismajmok mindenhol ottvannak, de megszokta.
18/18 Bozsikrisz válasza:
Még mit nem, 7 éve élek vele, és minden nap itt mászkál nekem pucéran.
Az sem érdekli, ha a hátán fekszik és látom mindenét, legalább egy alsógatyát venne fel, de neeeem.
Hát akkor én is megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!