Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák tényleg látják a...

Anita0522 kérdése:

A kutyák tényleg látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám és múltkor is mentem haza és a belső szobában ugatott, holott mindig vár az ajtóba.

2014. máj. 21. 08:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy miben hisz. én tényleg azért nem hiszek benne, mert még nem tapasztaltam és nem is láttam és nem is ismerek olyat aki látott szellemet. de senki sem tudja bebizonyítani, hogy látott már vagy léteznek szellemet.

Akkor hinnék benne ha pl egy szellem olyan helyen tűnne fel amit több ember lát és örökít meg.

Ha valaki azt mondja nekem, hogy ő látott már szellemet, nem hiszem el, mert lehet pusztán csak egy látomás vagy álom. Hozzáteszem esténként ha felébredek én is látok foltokat, ember alakú valamiket, de ez csak álom és ebben biztos vagyok. Persze ez akkor ijesztő de kettőt pislogok és már nem is látom :)

de tényleg nem akarok vitát szítani, mindenki abban hisz amiben szeretne.

2014. máj. 21. 21:49
 12/18 Vad-Ász ***** válasza:
100%

Kérdező:

Ha érezted a lélegzését z már vallami komolyabb lehet mint egy szellem.

(feltételezem,hogy egy démon,amely megpróbálja megtörni a hited és beléd költözni)

légy erős lélekben és ha lekküzelebb hallod a lélegzését mond meg neki hogy menjem el és haggyon békén

2014. máj. 21. 21:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából senki se látja a szellemeket de Nekem van olyan ismerősöm aki "látja" vagyis csak ilyen ember árnyékot lát akár éjszaka a félhomályban... és tudom hogy igaza van mert már idéztünk szellemet..és csak mi voltunk a házba és estek le a tárgyak.. erre mond hogy nincsenek szellemek;)
2014. máj. 23. 08:17
 14/18 Vad-Ász ***** válasza:

nem vagyok szkeptikus.

tapasztaltam aktivitást(démoni).

2014. máj. 23. 18:57
 15/18 A kérdező kommentje:
azért ennyire ne ijesztegessetek mert én mindenben hiszekxd
2014. máj. 27. 12:22
 16/18 Vad-Ász ***** válasza:

Nem ilyesztegetlek!

komolyan irtam amit irtam

(megtörtént eset alapján)

2014. máj. 27. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Én megosztok egy konkrét történetet, hogy nem érzékeltem szellemet.
2014. máj. 27. 21:49
 18/18 A kérdező kommentje:
jezusom:S uzenetben meselsz?:0
2014. jún. 3. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!