S. O. S! Kiskutyamnak székrekedése van nagyon nehezen és kemenyet kakilt egész nap 1x!? Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:36
11/16 A kérdező kommentje:
Felhivom ha nem érem el akkor az állat kórházban adnak infot?
2014. máj. 20. 21:48
12/16 anonim válasza:
Ricinus olaj hashajtó hatású! Azt adj neki és esetleg paraffin olajat, az megkönnyíti a széklet távozásá.
13/16 anonim válasza:
Csak épp az ilyen házi praktikák a kiváltó okot nem szüntetik meg.
Nem tudnád most bevinni az ügyeletre?Ha gond van,segítenek.Ha nincs,akkor legalább megnyugszol.Ilyen csepp kutyánál jobb,ha mielőbb látja doki.
14/16 A kérdező kommentje:
Két lányomat nem tudom itt hagyni h elvigyem ügyeletre! :-( Párom éjszakás! Anyosom viszi reggel dokihoz, sajnos dolgoznom kell nem kapom szabadnapot ilyen hirtelen! :-(
2014. máj. 20. 22:06
15/16 anonim válasza:
mi lett a kutyuval? kakálik már? mit mondott a doki?
16/16 A kérdező kommentje:
Adtam neki az este konzerves kutya kaját a rizst nem ette meg! Ma reggelre szépen kakilt teljesen normálisan és egész nap úgy volt széklete ahogy szokott! Voltam vele délután dokinál anyosomnak közbe jött vmi! Valoszinuleg vmit megevett ami megfogta a pocakjat(gondolom Vmelyik gyerek adott neki vmit a saját csemegejebol)! Szoval minden rendben van! :-D Szerencsére! Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Mindenkit felpontoztam nem tudom ki pontozott le mindenkit!
2014. máj. 21. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!