Mit vegyek a kutyámnak a Nizorál helyett?
Van egy 2éves bőrproblémákkal küszködő Shar Pei kutyám.
Folyamatosan bőrproblémákkal küszködik tüzelés után.
Legutóbb már a kutya állapota annyira súlyos volt, hogy féltünk akár az élete a tét. Nagyon hosszú lenne ezt most elmesélnem, de persze ha kell kérdezzetek és elmondom.
Legutóbb egy olyan gyógyszeres kezelést kapott, a lehetségs minden okozó ellen kapjon gyógyszeres kezelést.
Cetirizint kapott (alleria ellen) Suprastát, vitaminokat, és nizorált. A kutya nagyon szépen gyógyúlt. Lassan megszűnt az állandó viszketés és az általa keletzekett sérülések. De most megint túlesett tüzelésen, és újra jönnek a a viszkedések minden nap egyre jobban. Kapja a cetirizint ésa suprastat , de nizorált nem kapni sehol, mert már nincs forgalomban. Segítsetek mit tudnék helyette.
De bizzos egyszerűbb lenne. Csak nincs rà 25 ezer forintom , mert nemem sem az égből szorjàk.
Tabletta?? Nem nincs! Mar 2 varosba voltam a gyógyszertarba.
Nem tudtuk!! Idővel jöttünk rá
és ivartalanítással sem biztos hogy minden meglenne oldva
vagy próbálj segíteni vagy fogd be a büdös pofád és kussolj barom
ne ide gyere kötöszködni én próbálok mindent megtenni te szerencsétlen
Egyetértek a kérdezővel.
Nekünk ivartalanított szukánk van, ennek ellenére folyton előjönnek rajta a bőrproblémák.
Az állatorvos nekünk is Nizoralt ajánlott éppen ma.
Azt nem tudom, hogy most lehet-e kapni és azt sem, hogy mivel lehetne kiváltani.
De meg fogom kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!