Milyen kutyát ajánlatok, amit lehet kertben is tartani, de lakásban is és nem nagyon igényel szőrápolást?
Rövidszőrű kutyák pl.:Tacskó,Labrador,Beagle esetleg rövidszőrű keverékkutya
De szerintem a menhelyen nézz utána a gazdira váró kutyák között hogy neked melyik kutya a szimpatikus [link]
Én nem ajánlom a vadászkutyákat (vizsla, labrador), bár aranyosak és a szőrük tényleg nem igényel sok ápolást. Gyakorlott gazdi kele nekik, aki sokat foglalkozik velük és tudja kezelni ezeket a nagyon önálló és tanulékony fajtákat.
Szerintem gondold át, milyen feltételek adottak a kutyatartáshoz és mit vársz még el az állattól (a szőrzetén kívül), akkor sokkal könnyebb választani.
A labrador elég mozgékony, úgyhogy lakótelepi lakásban az olyan, mint elefánt a porcelánboltban.
A vizslát még meg lehet szoktatni. Ismerek olyat, aki lakásban tartja.
A beagle szeret ásni, azzal az a baj.
Én a westit (eówest highland wihte terier) ajánlanám. Igaz szőrösebb, de egyáltalán nem igényel törődést a szőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!