Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff ide? Szerintetek jó...

Amstaff ide? Szerintetek jó lenne ide?

Figyelt kérdés
Sziasztok,lány vagyok 14 éves.Már nagyon régóta tetszik ez a fajta,mind a külleme és a jelleme is,ezért arra jutottam hogy szeretnék egy ilyen kutyát. Én városban lakok panelben ezért a tőlünk 10km-re fekvő faluban nagymamáméknál lakna a kutya,ott lakik apukám is. Én csak hétvégente tudok lemenni a mamámhoz(64éves),papámhoz(65éves) és apumhoz(38éves),de az udvar nagyon nagy tehát lenne mozgás tere a kutyának. Hétvégente rengeteget foglalkoznék vele,játszanánk,sétálnánk,tanítgatnám,de hétközben csak a maximum futkározni tudna az udvarban meg labdázni. szerintetek elbírnék a kutyával? nem durvulna el a kutya?

2014. máj. 19. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha csak hétvégente foglalkoznál vele az a kutya nem a tiéd lenne, hanem a nagyszüleidé és apukádé. A kérdés, hogy ők mennyire szeretnék ezt, és főleg apukád mennyire jártas a kutyák terén, és mennyi energiát és időt hajlamos feccölni az egészbe. Egy amstaffnak egyáltalán nem elég, hogy egy héten öt napot a kertben ücsörög (amúgy sem tipikusan kerti kutyák, a rövid szőrük és a jellemük miatt sem) Ráadásul mivel tenyésztő kétlem, hogy ilyen feltételek mellé adna kutyát, gyanús hogy nem jó helyről foglaltátok. Ennél a fajtánál kulcs fontosságú a betonbiztos idegrendszer, mert egy labilis kutya komoly veszélyforrás különösen egy idős pár mellett (mondjuk egy kölyök kutya is) Mint amstaff gazda egyáltalán nem ajánlanám ezt a fajtát ilyen feltételek mellett.
2014. máj. 20. 09:02
 12/18 anonim válasza:
70%
nagyon sok a mozgásigénye. nekem is amstaffom van rengeteget szokott játszani és szaladgálni, szóval ha panelben laksz naponta minimum 4-szer 5-ször el kéne vinned sétálni...
2014. máj. 20. 17:06
 13/18 anonim válasza:
21%
Ha megfelelően van nevelve nem fog eldurvulni
2014. máj. 20. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 elolvastad a kérdést? A kutya vidékre menne a nagyszülőkhöz meg a kérdező apjához. A kérdezőnek csak annyi köze lenne hozzá, hogy feszíthet a suliban, hogy van egy staffija meg hétvégente dobálná neki a labdát fél órát.
2014. máj. 21. 09:59
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 jó nagy nyomorék lehetsz:)akinek talán még kutyája sincs sőt..
2014. máj. 21. 12:12
 16/18 A kérdező kommentje:
a többieknek meg köszönöm a választ és nem lesz egyenlőre ilyen kutyusom:/ :)
2014. máj. 21. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok, nem tudom honnan veszed, hogy nincs kutyám vagy milyen alapon személyeskedsz mert még csak nem is neked szántam te kis takony.

Megjegyzem két staffim van.

2014. máj. 21. 16:35
 18/18 A kérdező kommentje:
te kezdtél el azzal "személyeskedni" hogy én mit akarok a kutyával
2014. máj. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!