Mi lehet (ett) a baja a kiskutyámnak?
ma reggel/délelőtt anyuék kihívták hozzá az állatorvost, mert nem tudott megállni a hátsó lábain, nagyon remegtek neki és ahogy apu felakarta fenni az ölébe nyűszített (tehát valószínűleg fájt is neki)nem tudott se lefeküdni se leülni csak nekidőlt az ajtónak. a doki adott neki 2 szurit meg 2 gyógyszert amit holnap és holnapután reggel kell neki beadni. most már lefekszik (bár elég óvatosan helyezi le a hátsó felét) leül, jön-megy, de valahogy nem az igazi, olyan kis kókadt :( én sajnos nem voltam itthon mert dolgoztam és ez a hír fogadott mikor hazaértem. anyu épp orvosnál volt a városba mikor a doki megérkezett és így csak apu volt itthon, de ő meg nem kérdezett rá konkrétan, hogy mi (volt) a baja. én arra gyanakszom, hogy az elmúlt pár napba elég sokat esett az eső ő meg állandóan vizes volt mert imád kint sétálgatni mikor szakad az eső, de mivel hűvös volt lehet, hogy megfázhatott?
7 hónapos, szuka beagle kutyusról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!