Létezik az, hogy a kutyám cukorbeteg?
Mivel bérházban lakunk a kutyusnak kialakított napirendje van. Egy pár napja vettem észre, mikor csúszott a programunk, később vittük le sétálni párommal, és arra lettünk figyelmesek, hogy reszket.
Először a hidegre fogtam, de gondolkodtam, hogy voltunk már hidegebben is lent, és nem volt ilyen, és mostanába egyre gyakrabban van ez nála...., adok neki enni...és utána rendbe jön. Elvittem egy dokihoz, azt mondta nincs baja, csak valószínűleg rájött ha ezt csinálja, kap enni. De eddig sem éheztettük, vagy bármi hasonló.
Én gyanakszom...ok nélkül nem csinál ilyet egy állat.
Vett az állatorvos vért tőle? Vagy legalább adott egy tesztcsíkot,h a vizeletét meg tudjátok vizsgálni,h van-e benne cukor? Mert ezt csak így ránézésre nem lehet megállapítani,h cukorbeteg-e. Legalább egy vércukorszint mérés kellene. Még mielőtt a magas cukor miatt bekómázna.
Ha egyiket sem csinálta a doki, akkor érdemes átvinni egy másikhoz.
Nem iszik többet mostanában? Nem pisil többet?
Nem iszik nagyon sokat? Mert az még a cukorbetegség feltűnő tünete.
Szerintem nézze meg egy másik orvos is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!