Nagyon liheg a németvizslán és az oldala is nagyon jár de ha vizet adunk neki nem iszik belőle egy kortyot sem! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nagyon játékos kutya de a melegben mégsem akar inni hiába liheg meg jár az oldala!!!!2008. júl. 29. 09:10
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem magyar vizslám van. Az én kutyusom sem vedeli ki a vizestálját játszás-futás után. Pár korty és annyi. Nekünk embereknek sem lenne szabad edzés vagy sportolás után meginni 2liter vizet, de mi ezt nem látjuk be. Ebből is látszik, hogy a kutya mennyivel okosabb. :D Szerintem semmi baja. Ez igy a normális. Persze ha továbbra sem inna, akkor minél előbb vigyétek dokihoz, de szerintem minden oké nála. :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi baj a kutyussal :) Lehet, hogy csak nagyon melege van, de nem szomjas. Ha mégsem iszik annyit, amennyire a szervezetének szüksége lenne, akkor az orra elkezd kiszáradni. Ha ez huzamosabb ideig tart, akkor meg kell kérdezni egy dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!