Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a berni pásztorkutya?

Milyen a berni pásztorkutya?

Figyelt kérdés
Játékos kutya?Szereti a gyerekeket?Mennyit kell vinni sétálni?Mennyit eszik?Milyen nagyra nő?

2014. máj. 17. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. máj. 17. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de én egy gazda véleményét szeretném! :)
2014. máj. 17. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván a cikk írójának is van/volt berni pásztor kutyája, de akkor leírom az én véleményem (nekem szintén van)

Játékos kutya?: Kisebb korában elég játékos volt, és tanulékony, de most, hogy már öreg (9 éves) már csak napfürdőzik, és élvezi a "nyugdíjas" éveit :)

Szereti a gyerekeket?: imádja őket, és finoman tud bánni velük, nehezen lehet kihozni a sodrából, és tűri azt is, ha nyaggatják.

mennyit kell vinni sétálni?: Nekünk családi házunk van (400 m2-es telekkel) szóval csak akkor vittük sétálni, ha mentünk valahova kocogni, piknikezni ilyenek. A teleken labdáztunk, frizbiztünk, úgyhogy nap végére mindig jól kifáradt szegénykém :)

Mennyit eszik?: változó, a mi Bellánk nem eszik sokat. Kap reggel és este olyan 210-250 dkg-t(összesen) Éhezni sosem éhezik. Friss vize viszont mindig van.

Milyen nagyra nő?: a magassága 60 cm, a súlya pedig 40-45 kg, télen "ducibb".

2014. máj. 17. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. máj. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!