Szerintetek Álvemhesség vagy vemhesség?
megszulettek ^^
7 gyonyoru kis kutya lett. :)
Sajnos kérdező, nincs igazad.:( Nagyon sok fajtatiszta kutya kerül utcára és menhelyre. Szoktam menni, önkénteskedni szóval én szembesültem már ezzel...
Sajnos az emberek nem elég felelősségtudatosak. Ha a kutyádnak kölykei lesznek akkor te már értük is felelősséggel kellene, hogy tartozz. Ha esetleg sikerül is viszonylag jó helyre juttatni a kölyköket, mi lesz ha nekik is születik kölykük? Bizonyára, úgy gondolod, hogy az már nem a te bajod, téged már nem érint, pedig igenis kellene, erre is gondolnod.
Nem kötözködni akarok (és bizonyára a másik válaszoló sem), de ez felelőtlenség. Máskor mi előtt szaporítani akarsz, menj el egy menhelyre és nézd meg mi van ott, azután gondolkodj el rajta, hogy "vajon tényleg kell-e nekem elletni szerencsétlen szukámat?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!