Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Holnap fél5 kor rendel az...

Holnap fél5 kor rendel az állatorvos Addog nem pusztul el a kutyám ugye?! = [[[[[

Figyelt kérdés
Vettem rá kullacsírtót amiből patikus 15 kg os kutyákra való cseppeket adott 5 kg os a kutyám ... Szerintem nagy fájdalmai vannak mert kitépte a lábáról a szőrt (puli) a cseppeket 2-3 napja tettem rá de tegnap akartam elvinni de tegnap jobban volt ... De nagyon nyugtalan szegény és csak behúzott farokkal feszülten fekszik szegény :( annyira borzasztó látni egy szerető gazdinak ahogy a kutyusa szenved :( szegény szerintem nincs nagyon jól holnap munka után hazaérek és az álatorvos fél öttől rendel . Addig ugye nem pusztul el ??! :((((((

2014. máj. 15. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem egy szerető gazdi elviszi a dokihoz,akkor is ha "tegnap már jobban volt".Mert ugye biztosra megy.

Fürdesd többször,és minél hamarabb orvos.Mást nem tudsz tenni.Legközelebb ne dőlj be annak,hogy jobban van.Elég ritka,hogy magától meggyógyul egy kutya.

2014. máj. 15. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha van gallérod ráteheted,de lehet hogy csak ront a helyzeten.Bő vízzel,gyakorlatilag áztasd be a kutyát,hogy eltűnjön a szer a bőréről.
2014. máj. 15. 21:27
 13/20 anonim ***** válasza:
ha 2-3 napja tetted rá, akkor az már beivódott a bőr felső rétegébe. Talán allergia elleni valamit kellene neki beadni, amíg dokihoz nem jutsz. Ő is azt fog adni neki.
2014. máj. 15. 21:35
 14/20 anonim ***** válasza:
az írásod alapján max 16 éves lehetsz, ha nem érzed elég felnőttnek magad, akkor kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek.
2014. máj. 15. 22:40
 15/20 anonim ***** válasza:
adj neki kalciumot hátha kevésbé fog tőle vakarózni, sok mindent már nem tehetsz 2 nap alatt felszívódik. Beadás előtt és után 2 napig nem érheti víz a kutya bundáját. Nem ázott meg valamikor? Mert az okozhat ilyen tüneteket. A dokitól majd valszeg szterodot kap attól jobban lesz.
2014. máj. 15. 23:06
 16/20 anonim ***** válasza:
szteroidot
2014. máj. 15. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:
16 évesen nem hinném,hogy azt írná,hogy "munka után hazaérek"...
2014. máj. 15. 23:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá a dokitol vagy akármelyik dokitol hogy mennyi calciumot adj neki. Mert ha keveset kap akkor nem ér semmit, de a túl sok se jó.

Amúgy nincsenek dudorok a lábán? Mert általában ha allergiás valamire akkor csalán kiütéses lesz és az viszket.

2014. máj. 16. 05:17
 19/20 A kérdező kommentje:
De dudorok vannak neki
2014. máj. 16. 14:27
 20/20 anonim válasza:
valószínűleg azért mert alergiás a kullancsra... a mi kutyánk is kirágta a fenekén a szőrt ès teljesen be volt dagadva... de az állatorvos csak egy cseppet adott neki hogy elmuljon a viszketes
2014. máj. 23. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!