Holnap fél5 kor rendel az állatorvos Addog nem pusztul el a kutyám ugye?! = [[[[[
Figyelt kérdés
Vettem rá kullacsírtót amiből patikus 15 kg os kutyákra való cseppeket adott 5 kg os a kutyám ... Szerintem nagy fájdalmai vannak mert kitépte a lábáról a szőrt (puli) a cseppeket 2-3 napja tettem rá de tegnap akartam elvinni de tegnap jobban volt ... De nagyon nyugtalan szegény és csak behúzott farokkal feszülten fekszik szegény :( annyira borzasztó látni egy szerető gazdinak ahogy a kutyusa szenved :( szegény szerintem nincs nagyon jól holnap munka után hazaérek és az álatorvos fél öttől rendel . Addig ugye nem pusztul el ??! :((((((2014. máj. 15. 20:58
11/20 anonim válasza:
Szerintem egy szerető gazdi elviszi a dokihoz,akkor is ha "tegnap már jobban volt".Mert ugye biztosra megy.
Fürdesd többször,és minél hamarabb orvos.Mást nem tudsz tenni.Legközelebb ne dőlj be annak,hogy jobban van.Elég ritka,hogy magától meggyógyul egy kutya.
12/20 anonim válasza:
Ha van gallérod ráteheted,de lehet hogy csak ront a helyzeten.Bő vízzel,gyakorlatilag áztasd be a kutyát,hogy eltűnjön a szer a bőréről.
13/20 anonim válasza:
ha 2-3 napja tetted rá, akkor az már beivódott a bőr felső rétegébe. Talán allergia elleni valamit kellene neki beadni, amíg dokihoz nem jutsz. Ő is azt fog adni neki.
14/20 anonim válasza:
az írásod alapján max 16 éves lehetsz, ha nem érzed elég felnőttnek magad, akkor kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek.
15/20 anonim válasza:
adj neki kalciumot hátha kevésbé fog tőle vakarózni, sok mindent már nem tehetsz 2 nap alatt felszívódik. Beadás előtt és után 2 napig nem érheti víz a kutya bundáját. Nem ázott meg valamikor? Mert az okozhat ilyen tüneteket. A dokitól majd valszeg szterodot kap attól jobban lesz.
17/20 anonim válasza:
16 évesen nem hinném,hogy azt írná,hogy "munka után hazaérek"...
18/20 anonim válasza:
Kérdezz rá a dokitol vagy akármelyik dokitol hogy mennyi calciumot adj neki. Mert ha keveset kap akkor nem ér semmit, de a túl sok se jó.
Amúgy nincsenek dudorok a lábán? Mert általában ha allergiás valamire akkor csalán kiütéses lesz és az viszket.
19/20 A kérdező kommentje:
De dudorok vannak neki
2014. máj. 16. 14:27
20/20 anonim válasza:
valószínűleg azért mert alergiás a kullancsra... a mi kutyánk is kirágta a fenekén a szőrt ès teljesen be volt dagadva... de az állatorvos csak egy cseppet adott neki hogy elmuljon a viszketes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!