Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 6 hónapos kiskutyám minden...

6 hónapos kiskutyám minden kihord a házából mit tegyek? Esténként pedig nem megy be a házába hanem a teraszon ülve ugat! Tuttok valami módszert hogy szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 20:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat szalmát!:D
2009. dec. 27. 20:54
 12/20 anonim ***** válasza:

az enyém is kihúzza a plédjét ha úgy tartja kedve, de csak napközben, és csak azért hogy melegítse valamin a tappancsait és a fenekét XD, nagyon édes :)

ugatással nem nagyon tudsz mit kezdeni, ha csak nem maradsz fel éjjelente és mikor ugat, akkor rászólsz

2009. dec. 27. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard már leszoktatni a kutyát az ugatásról...!Ez olyan mintha a macskát meg a nyávogásról akarnád leszoktatni!Zavar valakit??
2009. dec. 27. 21:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó akkor ne is vegyétek figyelembe azt amit az ugatásról kérdeztem!!!!!Csak arra adjatok tanácsot hogy hogyan lehet a házából kipakolásból leszoktatni!
2009. dec. 27. 21:08
 15/20 anonim válasza:
Szerintem gazdihiány miatt ugat és hurcolkodik, de írtam neked privit, olvasd el. Türelemmel és szeretettel mindent meg tudsz oldani, meglátod!:))
2009. dec. 27. 21:08
 16/20 anonim válasza:
100%
Bocs, az előbb kimaradt, hogy az se mellékes, milyen fajta a kutyus. Mert ha pl. labrador vagy ilyesmi, akkor neki nagyon fontos a gazdi közelsége, neki szinte büntetésszámba megy, ha kinn kell állandóan lennie.
2009. dec. 27. 21:11
 17/20 A kérdező kommentje:
nem labrador hanem tacskó meg még valamilyen keverék!
2009. dec. 27. 21:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem, a szalma tökletesen megfelel a célra :)

És még annyit, h vidd el minden nap egy sétára a kutyád, engedd el, labdázzatok és futhasson más kutyákkal is. Ha jól lefárasztod nem fog annyit ugatni. Szerintem azért ugat, mert így vezeti le a felesleges energiáit.

Nézd meg ezt az 5 videót :) http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY&feature=PlayList&..

2009. dec. 27. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:

én vagyok aki azt írta, hogy mindig húzza a kutyusom a házából a plédjét, az én kutyám is tacskó keverék, és szerintem most add fel:), mi úgy szoktuk hogy este 7-kor beadjuk neki, majd kora reggel elvesszük és elrakjuk, hogy ne vizezze be és este újra be tudjuk neki rakni

az ugatás: az enyém is nagyon ugatós, ne is próbálkozz leszoktatni őt róla, mert tovább folytatja, okos kutya, kivárja amíg elmész, megbizonyosodik róla hogy egyedül van és újból el kezd ugatni, tapasztalat, ha idősebb lesz (jó pár év), megkomolyodik és már nem fog este annyit ugatni

2009. dec. 27. 22:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. dec. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!