6 hónapos kiskutyám minden kihord a házából mit tegyek? Esténként pedig nem megy be a házába hanem a teraszon ülve ugat! Tuttok valami módszert hogy szoktassam le róla?
az enyém is kihúzza a plédjét ha úgy tartja kedve, de csak napközben, és csak azért hogy melegítse valamin a tappancsait és a fenekét XD, nagyon édes :)
ugatással nem nagyon tudsz mit kezdeni, ha csak nem maradsz fel éjjelente és mikor ugat, akkor rászólsz
Nem, a szalma tökletesen megfelel a célra :)
És még annyit, h vidd el minden nap egy sétára a kutyád, engedd el, labdázzatok és futhasson más kutyákkal is. Ha jól lefárasztod nem fog annyit ugatni. Szerintem azért ugat, mert így vezeti le a felesleges energiáit.
Nézd meg ezt az 5 videót :) http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY&feature=PlayList&..
én vagyok aki azt írta, hogy mindig húzza a kutyusom a házából a plédjét, az én kutyám is tacskó keverék, és szerintem most add fel:), mi úgy szoktuk hogy este 7-kor beadjuk neki, majd kora reggel elvesszük és elrakjuk, hogy ne vizezze be és este újra be tudjuk neki rakni
az ugatás: az enyém is nagyon ugatós, ne is próbálkozz leszoktatni őt róla, mert tovább folytatja, okos kutya, kivárja amíg elmész, megbizonyosodik róla hogy egyedül van és újból el kezd ugatni, tapasztalat, ha idősebb lesz (jó pár év), megkomolyodik és már nem fog este annyit ugatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!