Van egy amstaffom levágattam neki a fülét,2. nap reggelre az egyik füle már hegyesen állt, még a másik befele van fordulva, varrat még benne van, mit tegyek vele? Vagy ez a varrat szedés után helyre áll?
És az szerinted nem gyógyult volna meg a másik kutya által megrágott füle?
Most sem jobb a kutyának.Az mese,hogy a csonkítatlan kutya fülgyulladásos lesz vagy eltörik a farka.Érdekes,hogy ezt csak olyan fajtákra mondják,amiket csonkítva "szebbnek"tartanak.
Vissza kéne vinni a dokihoz,aki csinálta és őt megkérdezni.
És ha úgy nézett volna ki,akkor mi van?
Ha nem staff lenne az illető kutya,hanem mondjuk labrador,akkor is csonkíttatod?
Emese,meg kérdező...nekem amstaffom+ egy keverékem.Egyiknek sincs vágva a füle,miért is lenne??...
Amikor kicsik voltak sokszor tépték egymás fülét,majd jöttek az okos megszólalások,hogy vágjam le a staffét,mert baja lesz.A keveréknek is volt baj a fülével,ugyanannyi,mint a másiknak...arra mégse mondta senki,hogy vágjam le..sőt,amikor ezzel poénkodtam,akkor én voltam a barbár,hogy egy keveréknek levágatnám a fülét...
Ennyit tesz,hogy az emberek bizonyos fajtákra rásütötték,hogy így szebbek,majd manapság,amikor tilos,jönnek az ilyen abszurd érvek,hogy az begyullad,meg stb.
Az összes többi kutyafajtának,akiknek sose vágták a fülüket,azoknak nem gyullad be ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!