Az miert van hogy a 2 eves lany kutyam ugy csinal mint aki szexualis kapcsolatot folytat a pokrocaval?
Kezdd ott, hogy ne hagyd, hogy rád ugorjon, csak ha te hívod és engeded meg neki :) Az is annak a jele, hogy te az ő tulajdona vagy, és azt csinál veled, amit akar.
Igazából új kutyánál én mindig pár nap, vagy inkább egy hét mosolyszünetet szoktam javasolni, hogy ne érezze azt a kutya, hogy itt most ő lett a világ közepe, mert akkor úgy is fog viselkedni, az meg senkinek sem jó. Nem kell túlzásba vinni az abajgatást, sőt, egyelőre inkább fogjátok vissza, lesz még rá legalább tíz évetek, ha helyretettétek a kis fejét :)
Bevallom, en szoktam megengedni neki hogy felugorjon... Marmint en hivom oda es mondom hogy Hopp :P :)
Tudod rengetegszer jartam farkasok kozott, ahol ugye teljesen mas a helyzet mint a kutyaknal. Aztan nehez megkulonboztetni a dolgokat :P
De koszi a tanacsokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!