Német juhász vagy Buul Masztif? Melyel kell kevesebbet foglalkozni?
1. köszi
2. Nem az alabb ján választok kutyát hogy melyikkel kell kevesebbet foglalkozni.És az hogy megkérdeztem melyikel kell kevesebbet foglalkozni attol még törödnék vele.Csak azért kérdeztem hogy amig suliban vagyok menyik van jobban el?
Nekem volt bullmacim. Nos, amíg én dolgoztam (8 óra), addig ő édesdeden szundikált az ágyamban, ami tilos volt neki.
Csak álmában ugatott (ez komoly!) simán elvolt a panelben. Persze ő is imádta a friss levegőt, csak ő nem szaladgált, de a végtelenségig lent lehetett vele lenni. Szóval a bm is igényli a sétát, csak nem rohangél ész nélkül, mint a mostani jószágom, egy cane corso.
Nekem egy 9 éves németjuhászom és egy 4 hónapom bullmacim van... A juhász sokksl-sokkal pörgősebb, nagyobb mozgásigényű! A bullma lustább kicsit de ő sem alszik egész nap. Foglalkozni mindkettővel kell, ha nem akarsz idióta neveletlen blökit.
Ha "foglalkozni" alatt azt érted, hogy MOZGATNI, akkor bullmaci kevesebbel is beéri.
Ha "foglalkozni" alatt azt érted, hogy TANÍTANI, akkor mindkettő egyforma, a Te elvárásodtól függ mit tanítasz, mindkettő értelmes, jól tanítható fajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!