Melyik whippet tenyésztőt válasszam?
Figyelt kérdés
Imádom az agarakat, azon belül a whippetet. Ezt a két tenyésztőt néztem ki:
- Tegár [link]
- PetrezselyemProjekt [link]
Kék vagy fakó kiskutyát szeretnék majd, de még kb. egy év, mire adott lesz minden körülmény. Ti honnan vennétek inkább? Köszönöm!
2014. máj. 8. 11:15
1/5 anonim válasza:
A Petrezselyemről jókat hallottam, a másikat sajnos nem ismerem. De nem tűnik rossznak. Fel kell hívni őket, aztán amelyik szimpibb :) esetleg kiállításon megnézni őket élőben.
2/5 anonim válasza:
PetrezselyemProjekt szerintem...
Ami még szerintem szuper, az a Sophie1s Pearl.
4/5 Akiteki válasza:
Csillánál előfordulhat kék kutya, úgy tudom tervez is almot. Maiánál elfogytak a kölykök és nála nem lesz kék sem fakó. A Sophie's Pearlben egy darabig nem lesz kölyök, majd ha renováltam a lakást miután szétszedte a mostani banda.
5/5 A kérdező kommentje:
Akiteki, te mit gondolsz a Tegárról? Esetleg a Tiszaparti Szélvészről? Nem sürgős a vásárlás, tudok várni a megfelelő kölyökre.
2014. máj. 8. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!