12 vagyok, és értek a kutyákhoz. Szerintetek ilyen korban lehet kutyanapközit működtetni nyáron pár hétig?
Mit értesz az alatt hogy "értek a kutyákhoz"?
Szerintem várj kicsit de van olyan menhely ahol szívesen várnak akár fiatal önkénteseket.
12 évesen értesz a kutyákhoz? Na itt kezdődik a "szerénység".... A legjobb kutyakiképzők se mondják azt, h értenek a kutyákhoz, mert ők is tudják, h mindig van mit tanulni....
12 évesen pedig semmilyen munkát nem vállalhatsz, plusz nem akarlak elkeseríteni, de NINCS olyan ember a földön, aki egy 12 éves gyerekre bízná a kutyáját.
Attól, hogy neked van kutyád, nem azt jelenti hogy ismered az összeset, és hogy tudod a különböző fajták igényeit és tudod is kezelni őket, mert nem vagy még tapasztalt.
Ennyi idősen én is azt hittem, hogy mindent tudok, mert állandóan a könyveket bújtam, aztán elkezdtem kutyasuliba járni a kutyámmal és rájöttem hogy rengeteg dolgot nem tudtam és koránt sem mondhatom azt, hogy értek a kutyákhoz még most sem, pedig jó pár kutyás év áll mögöttem.
Szerintem még várj egy pár évet, járj el menhelyre önkéntesnek, vagy menj ki egy közeli kutyasuliba megnézni egy-két foglalkozást, vagy te is járj ki a saját kutyáddal.
Figyelj!
Hagyd ezt még egy kicsit. Fiatal vagy és rengeteget kell tanulnod.
(az voltam aki a menhelyet ajánlotta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!