Milyen legyen a napirend?
Kan lesz a kutyus tudtok valami jó nevet?
Előre is köszi a válaszokat! és bots hogy ilyen sok a kérdés de még nagyon kezdő vagyok!
Az első napokban az a legjobb ha veletek alszik, ha megnyugszik hogy új helyre került akkor már el lehet kezdeni az egyedülléthez szoktatást.
A törzskönyvében lesz egy név amit a tenyésztő ad nekik, ezt akár meg is tarthatod mert kuvaszoknak jó kis magyaros neveket szoktak adni :) De persze hívhatod másképp is.
Istenigazából ezeket a kérdéseket a tenyésztőnek kéne feltenned, hiszen ha már X ideje foglalkozik a fajtával, akkor ő jobban tudja, mint ki. Melyik kennelből veszitek a kiskutyát?
Általánosságban akkor, amikor megkapta a szükséges oltásokat.
Amikor elhozzátok a kiskutyát, az első utatoknak az állatorvoshoz kell vezetni, aki átnézi, és megbeszélitek az oltási programot, és ő tud arról tájékoztatni, hogy pl lehet-e már hamarabb vinni, mert nem fertőzött a terület.
Pl nekünk azt mondta az állatorvos, hogy nyugodtan vigyük. Ettől függetlenül én inkább rákötöttem a mellkasomra egy nagy anyagdarab segítségével, és úgy jött velünk, mikor a másik kutyát vittem sétálni - biztos ami biztos alapon - de ő pici volt xD Azért kitettem a fűre őt is, kicsit szaglódni (persze rögtön talált egy döglött, ropogósra száradt békát rágcsálni -_-).
És ha így etetnéd suliidőben:
Reggel kaja, hazaérsz: rögtön kaja és lefekvéskor, késő este is kaja.
Igazából nem tudom, hogy egy óriás testű kutyát meddig kéne napi 3x etetni, szerintem erről a tenyésztőjét kérdezd, hiszen ezt ő tudja a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!