Nagyon ritkán látok az utcán angol bulldog-ot. Van valamilyen oka neki? Nekem az van és nagyon megdöbbentem, hogy a városban nincs senki másnak. Miért lehet ez?
Mert normális helyről meglehetősen drága,a szaporítottakkal meg biztos nem sétálni fognak,mert általában le van tojva a kutya.
Plusz elég macerás fajta,nyáron a melegbe sem lehet vele nagyon sétálni...stb.
szia!
Nekem egy lassan egy éves angol bulldog kan kutyám van, vidéken élek, és a mi környékünkön elég sok bulldi van. De miért ritka az előfordulásuk általában? Sztem azért mert: (tapasztalataink szerint - a többi gazdival már megbeszéltük ezt:)) Sokan tartanak tőlük, annak ellenére hogy ők az egyik legjámborabb kutyafajta a világon, vannak akik szerint "csúnyák", elég drágák, és lehetne még sorolni... Kifejezetten lakásba való kutya, szeret aludni, de a gazdiknak együtt kell élni a vele járó "hangokkal" is :) ami szerintem megint felvethet pár kérdést a tartását illetően. Az egészségükkel kapcs.ban annyit mondhatok, hogy tény, vannak dolgok amikre figyelni kell (redőtisztítás, téli-nyári időjárás esetén óvatosabbnak kell lenni) DE NEM lehet általánosságban kijelenteni hogy ők beteges fajták. Elég sok keverék és más fajtájú kutyával találkoztunk már akiknek ez meg az a bajuk...Az biztos,hogy sokan nem ismerik a bulldogokat, pedig állítom igaz az a mondás, hogy ők már már nem is kutyák...ők bulldogok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!