Milyen kutya illik hozzám?
Viszonylag keveset tudok foglalkozni vele, mert suliba járok.(5-6 órát tudok vele foglalkozni)
A szőre annyira ne hulljon.
Szerintem várj vele,mert egy kölyökkel 3 óránként le kell menni,hogy szobatiszta legyen és sokkal többet kell vele foglalkozni.És nem lehet 2 nap után egyedül hagyni,mert neked suliba kell menni,szülőknek meg dolgozni.Legalább 1 hétig vele kell lenni otthon.
Ha már idősebb kutyát választasz,aki például már alapból szobatiszta,akkor már működhet a dolog.
Én azt javaslom,látogass el pár menhely honlapjára és nézelődj olyan kutyák között,akik alapból szobatiszták és nem valami hiper pörgős egyedek.
Vagy válassz macskát :D
Napi 5-6 óra foglakozás mellé szerintem mehet egy mudi.
Terelőkutya, nagy mozgásigényű de napi 5-6 óra normális foglalkozás mellett szerintem lemozgatható.
Ha olyat keres, aminek nem túl nagy a mozgásigénye, akkor gondolom a napi 5 órában nem végig mozgatni szeretné...gondolkozzunk már, ne ajánljuk be egy pörgős mudit. A cavaliert eleve társasági kutyák közé soroljuk, és nincs a többi spánielhez képest nagy mozgáésigénye. Prembroke welsh corgira, papillonra gondolom, ha suliba jár, nem nagyon telik, vagy hát nem tudom hány tanulónak van 300 ezer a zsebében.
Kérdező, kb mindegyik társasági kutya megfelel az igényeidnek, mindegyik tanítható. Pluszban mondanám még az agarakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!