A kiskutyák mikor veszik észre, ha az ember szomorú?
Én amikor szomorú vagyok akkor a kiskutyám ugyan olyan vidám,játékos..
4 hónapos westie
Meg harapdál is:S
Filmekben azt látom,hogy lefekszik és ő is "sír"
Amit a filmekben láthatsz az állatokról, az sokszor nagyon messze áll a valóságtól. A filmekben emberi tulajdonságokkal ruházzák fel az állatokat. Inkább ne a filmekből tanuld a viselkedésüket, hanem menj kutyák, kutyások közé!
Gondolj csak arra pl., hogy a filmekben a lovak, kutyák szinte beszélnek, a lovak folyton nyihognak, a kutyák folyton nyüszítenek, csaholnak. Engem ez marhára zavar, mert a valóságban egyáltalán nem adnak ki annyi hangot, mint a filmekben! Csak példának írtam, hogy lásd, mennyi köze van egymáshoz egy filmnek és a való életnek.
„A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!”
A filmekre ne adjál, ott a kutya idomítva van, nem önmagát adja.
Amikor én szomorú voltam keresztapáméknál ( isten nyugosztalja, már meghalt) erdélyi kopója a fejét a lábamra tette. Teljes nyugalmat éreztem tőle, nem együttérzést.
Szerintem egy kutya sem akar szomorú lenni, és igyekszik a gazdáját felvidítani, ha szomorúnak látja. Neki sem jó érzés szomorúnak lenni.
azért ugrál, hogy nevetessen :D
az én kutyám ha szomorú vagyok, sírok vagy valami leülök felugrik megnyalogat és megsimatom és jobbkedvem lesz :D
de ez kutya függő is, hogy miként vígasztal...
volt olyan is, hogy álmomba sírtam és nyaogatta a fejem, hogy keljek fel :D
nekem is westie.
amúgy a filmekbe tényleg csak színjáték. :S szóval ő nemfog olyanokat tenni mint a filmbe... mondjuk ha szeret akkor érted megtesz mindent és hallgat rád. :)
ülj le a földre és vedd az öledbe és simogasd. jó hatással lesz rád hidd el :D
nekem is épp ittvan a westiem és tökjól érzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!