Baján lakom és nem tudom hogy hol lehet kutyát fürdetni.Van egy tó, ahol szoktak horgászni.Ott szabad úsztatni a kutyát, vagy nem? Vagy valahol lehet, valahol nem? :)
Mert szegény kutyánk (labrador) már most kivan, nem tudom mi lesz nyáron vele, már most lógatja a nyelvét a földön. :(
Az, hogy lógatja a nyelvét, természetes, ha melege van. Azon keresztül hűti magát. Bajánál ott a Duna. Biztosan van olyan partrész, ahol lehet úsztatni.
2014. máj. 1. 15:09
2/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag azokban a természetes vizekben lehet, ahol kifejezetten nem tiltják. A Duna például tökéletes erre.
2014. máj. 1. 15:16
3/9 anonim válasza:
Ma a folyóvizek azok, ahol még nincs megtiltva a kutyaúsztatás. Ahogy elnézem a tendenciát, nem kell sokat várni rá, hogy megtegyék. Lassan népellenséggé teszik a kutyákat és azok tartóit.
2014. máj. 1. 15:41
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy a Dunában lehet a kijelölt helyen, de nem hiszem hogy a szüleim engednék hogy a kutyát beleengedjem a Dunába, mert pl. a szomszédunk fia a Dunában halt meg.Nem érdekli őket hogy van olyan hely ahol nem veszélyes a kutyaúsztatás. :)
2014. máj. 1. 15:46
5/9 anonim válasza:
Rég voltam már baján, viszont, régen mindig láttam, hogy úsztatták a kutyát a part közelében.
Köszönöm mindenkinek a választ, mindenkinek ment a zöld kéz.
Majd júniusban körbenézünk a Duna partján hogy van-e olyan hely ahol esetleg kivan rakva tábla vagy valami.Meg van Baján a súgó vagy mi, ott meg kivan rakva hogy kutyát tilos a vízbe engedni. :(
2014. máj. 1. 17:50
7/9 anonim válasza:
Amit linkeltem az pont a Súgó, ahol a Dunába torkollik. :D
Annak idején beleengedték a kutyit... nem lehet hogy csak oda vonatkozik a szabály, ahol strandolnak?
2014. máj. 1. 18:20
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak azon a részen láttam táblát a Súgónál ahova mi szoktunk menni.Én amúgy még sosem láttam hogy kutyát úsztatnak a Súgónál, vagy a Dunánál.Majd nyáron szabadidőmben keresek egy tavat, vagy egy jó kis helyet ahol lehet fürödni a kutyának. :)
2014. máj. 1. 20:26
9/9 anonim válasza:
Dunában én se láttam, bár mindig a Súgó partra ültünk ki.
Ez a Türr emlékműnél van, de gondolom tudod. Arra elég sokan sétáltatnak kutyát, én is azt láttam, hogy páran a labradort beengedték a vízbe, part közelében. Azért a motorcsónakosokkal vigyázni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!