Ivaros kantól "el lehet várni", hogy más kutyák társaságában behívásra visszajöjjön?
Van egy 6 éves kan kutyám, én teljesen jól neveltnek mondanám, BH vizsgánk van, kutyasuliba jártunk, és következetesen nevelem, tudja hol a helye a kis kétszemélyes falkánkban.
Viszont kutyasuliban, vagy úgy egyáltalán bárhol más kutyák társaságában ha szabadon van engedve és hívom, a fülén ül. A szukákról le se tudom szedni. Ha ketten vagyunk és nincsenek ott kutyák, akkor mindig visszajön.
A kérdésem az lenne, hogy akkor még sem lenne olyan jól nevelt, vagy nem is várhatom el tőle, hogy ilyenkor be tudjam hívni mert az ösztönei hajtják és stb?
Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Nekem két ivaros kan kutyám van és még a tüzelő szukáktól se "félünk". Sőt, a tüzelő szukák gazdái se félnek tőlünk, mert tudják, hogy a kutyáim kontroll alatt vannak. Találkozunk, megszaglásszák, udvarolnak kicsit de ha szólok, hogy mostmár megyünk, akkor ők bizony jönnek. Pedig még BH vizsgánk sincs és nem is lesz. :)
Úgyhogy nálatok se reménytelen a helyzet, csak a tekintélyeden kicsit még javítani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!