Miért pisil a teraszra?
#1 Nem vagy humoros...
Szerintem próbáld meg valahogy elkeríteni a teraszt. Vagy ha látod hogy a fűre pisil akkor dicsérd meg nagyon :)
Ne reagálj túl idegesen ilyenkor, csak rosszalló hangon jelezd, hogy ez a viselkedés nem tetszik. Próbáld megfigyelni a jelzéseit, amikor pisilő helyet keres. Vagy ha a teraszon kószál, akkor tedd le onnan a fűre és ha oda végzi a dolgát, nagyon nagyon dicsérd meg és próbálj őszintén lelkesedni. Az én kiskutyámnál működött, bár ő benti és a nappali volt a kedvenc pisilő helye. Az ilyen fiatal kutyák egyébként minden játék, evés-ivás, alvás után ürítenek, minden ilyen után vidd arra a helyre, ahol szeretnéd, hogy a pisit elintézze. Sok sikert! :) Remélem tudtam segíteni.
Sz.
Köszönöm a valaszokat :) nem szoktam idegesen reagálni mikor ide pisil , csak éreztetem vele hogy nem tetszik amit csinál .
Tegnap mikor ide pisilt akkor utána nem engedtem a teraszra vissza 2-3 órát , és szerencsére este már nem pisilt a teraszra. :)
Köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!