Kaphat sokkot egy kutya a kutyakozmetikustól?
Atyaég! Szegény kutyus! Micsoda fájdalmai lehetnek!
A kozmetikusnak eltörném kezét-lábát. Na pl. ezért nem hagyom soha egyedül a kutyámat ilyen helyen.
"Az orvos szerint átszakadt a dobhártyája"
Na ez brutális!
Tényleg ki kell tépni, mert ha otthagyja attól is begyullad a füle, és hát a tépés az tépés, nagyon finomkodni nem lehet...
Mondjuk kevesével is ki lehet tépni, akkor egész biztos nincs akkora húzóerő...
Na mindegy, a lényeg az, hogy ezzel gyakorlatilag fél fülére megsüketült!
Nem tudom, hogy 3 nap után még össze tud e forrni a dobhártya, azt tudom, hogy embereknél a nyers tojásnak a héj alatti hártyáját szokták rátenni ideiglenesen, amíg beforr.
De több nap késedelem elég ahhoz, hogy ne tudjon beforrni, és akkor félig süket marad.
Egyébként nekem is szakadt már ki a dobhártyám, (azért tudom) egy rövid fájdalom, kb mint ha felszúrnák.
A remegés viszont egyértelműen lelki eredetű, azt a fájdalmat hazaérve valószínűleg mág maga mögött hagyta, mint egy pillanatnyi rossz emléket.
(mondjuk a hely és az ember biztos, hogy nagyon rossz emlék marad a számára)
Ezek tudatában most azt mondom, hogy a részleges süketség miatt remegett.
Nem tudta hova tenni az érzést, egy igen jelentős érzékszerve kezdett el másképp (egyoldalúan) működni, a családon teljes pánikot látott, és remegés meg apátia lett a vége.
Ha gondolod, majd írd meg, mit csinált vele a doki!
Tett rá tojáshéjat?
Mit mondott, össze fog forrni? Vagy mi lesz a hallásával?
Jó lenne tudni mi lesz a történet vége...
Majd írd meg a fejleményeket, ha gondolod!
Jah amúgy, a fülszőrtépésről: egyáltalán nem muszáj kitépni a füléből a szőrt! A mi orvosunk kifejezetten megkért, hogy szóljak a kozmetikusnak, hogy ne tépje ki.
Ha bármilyen kicsi gyulladás van a fülében, a tépéstől csak elfertőződik és még jobban bedurran, ezért csak 100%-osan egészséges fülből van értelme tépni.
Kedves Mindenki!
Ha még itt vagytok. Tegnap este hétkor hozhattuk el a kutyát a kórházból. Az orvos szerint nagyon csúnya a füle, de jó eséllyel teljesen meggyógyul. Este végre jóízűen vacsorázott, és ma reggel már nem remeg. De mozogni továbbra se hajlandó. Tízre megyünk vissza, mert amíg meg nem gyógyul naponta oda kell vinni, hogy átmossák. Köszönöm az aggódásotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!