Mit tegyek még, hogy anyukám megengedje, hogy kutyusom legyen? A többi lent!
Majd suli után nyáron szeretnék beszerezni kiskutyát, hogy tudjak vele foglalkozni. Akkortájt van a szülinapom is. 13 leszek. Azért, hogy megengedje folyton mosogatok helyette, takarítom a szobámat nap mint nap. Van egy öreg tengerimalacom, aki 5 és fél éves, őt is rendben tartom. Most hetedikes vagyok és a tanulásomra se foghatja rá,hogy miért nem engedi meg. Hiszen félévkor 4,75-ös átlagom volt. Még pénzem is van rá.
Tegnap felhoztam a témát és a válasz egyből nem volt.
Mit csináljak?
Mosolyogva olvastam a kérdésed. Ez nagyon aranyos. Látszik, hogy tényleg nagyon szeretnéd azt a kutyát. De az is kérdés, te mit tudsz neki nyújtani. Láttam, mindent leírtál, hogy napi 3x séta, stb.
De abba is gondolj bele, hogy egy kutya 10-15 évig elél. Kérdezd meg anyukádat, mi a kifogása ellene. Lehet, hogy fiatal korában megtámadta egy kutya. Egyik barátom is ezért nem szereti a kutyákat. Esetleg járj ki menhelyekre, önkénteskedj, hátha nyárra megváltozik anyukád véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!