Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek még, hogy anyukám...

Mit tegyek még, hogy anyukám megengedje, hogy kutyusom legyen? A többi lent!

Figyelt kérdés

Majd suli után nyáron szeretnék beszerezni kiskutyát, hogy tudjak vele foglalkozni. Akkortájt van a szülinapom is. 13 leszek. Azért, hogy megengedje folyton mosogatok helyette, takarítom a szobámat nap mint nap. Van egy öreg tengerimalacom, aki 5 és fél éves, őt is rendben tartom. Most hetedikes vagyok és a tanulásomra se foghatja rá,hogy miért nem engedi meg. Hiszen félévkor 4,75-ös átlagom volt. Még pénzem is van rá.

Tegnap felhoztam a témát és a válasz egyből nem volt.

Mit csináljak?

2014. ápr. 24. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
gyan ez volt velem+panel is, de nekem most engetek meg a kutyat :)))))) rotit kapok :3de minden nap futok 1 orat minimum 30 percet
2014. ápr. 24. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Mosolyogva olvastam a kérdésed. Ez nagyon aranyos. Látszik, hogy tényleg nagyon szeretnéd azt a kutyát. De az is kérdés, te mit tudsz neki nyújtani. Láttam, mindent leírtál, hogy napi 3x séta, stb.

De abba is gondolj bele, hogy egy kutya 10-15 évig elél. Kérdezd meg anyukádat, mi a kifogása ellene. Lehet, hogy fiatal korában megtámadta egy kutya. Egyik barátom is ezért nem szereti a kutyákat. Esetleg járj ki menhelyekre, önkénteskedj, hátha nyárra megváltozik anyukád véleménye.

2014. ápr. 24. 15:29
 13/15 anonim ***** válasza:
A roti nem a legjobb választás egy kezdő kutyatartó számára, főleg nem panelbe. Ezt ajánlatos újragondolni, mert nagyon kellemetlen fordulatok várhatók az életedben minden téren.
2014. ápr. 24. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a panel nem olyan kicsi (110m2) a roti meg haromlabu ezert a "gazdaja" el akarja altatni
2014. ápr. 27. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Es nem kezdo kutyataro vagyok volt egy boxerom
2014. ápr. 27. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!