Mi az, ami eldönti hogy jó-e egy állatorvos? Mire kell odafigyelni?
Nem ilyen általánosságok, hogy tudja a dolgát, stb.
Mi alapján lehet megállapítani? Mire kell odafigyelni?
Számomra attól jó egy állatorvos, hogy nyugodt, odafigyel arra, amit kérdezek, vagy mondok, ugyanúgy odafigyeléssel válaszol, nem kapkod, rendesen megvizsgálja a kutyát, nem csak távolról ránéz...
Ezt így nehéz egyébként leírni, hogy mitől jó, miért bízom meg egy adott emberben...
Ahogy a gazdival és ahogy a kutyával bánik,szerintem az is fontos.
Nem egyszer volt olyan beteg a kutyám,hogy beismerték ők sem tudják mi a baja,de sorba felírták a lehetséges betegségeket,más orvos kollégákat is felhívtak.Sorban végig tesztelték és kizártak betegségeket.Míg végül kiderült mi volt a baja.
De tetszett,hogy utána jártak alaposan.Mindig többet tudtak mondani.
Aztán az is szimpatikus,hogy megadják a telefonszámukat és azt mondják ha bármi gond lenne akár az éjszaka közepén is hívjuk fel őket.Pont vmi ünnepbe esett bele a kutyám betegsége,de még akkor is hívhattuk nyugodt szívvel a Doktornőt.Bár szerencsére nem kellett.
Aztán természetesen a kutya mit eszik is elő került. BARF étrend szerint etetem és ők erről nem hallottak és ki kérdeztek mindenről,meg hogy ők mit gondolnak,mik a pro kontra érvek. Szimpatikus volt,hogy nem akartak lebeszélni róla,de nem is ajánlották hogy így etessem tovább.
Mi már 11 éve hozzájuk járunk (egy házaspár vezet egy kis rendelőt,bár jó részt a doktornő lát el minket :))
Ami fontos,hogy ha kérdezel akkor válaszoljanak rendesen.
Nálunk olyan részleteket mondanak el egy -egy témában amit kérdezünk hogy öröm hallgatni kisebb előadás :D Bár néha azért soknak tartom,mert amit egy mondattal is el lehet mondani ne 10 -el mondják el.
Sokszor csak egy nagyobb bajnál derül ki, hogy tényleg jó e. Érdemes kutyásokat kérdezni, hogy hova járnak ők, mi a tapasztalat, több szem többet lát.
Az előző jó leírták, én szeretem ha még egy műtét előtt maguktól mondják az árat, nem kötéllel kell kirángani. Meg sokaknál elég,ha csak megfigyeljük hogy néz a kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!