Kullancs nyakörv?
Nekünk a Duoband nyakörv vált be. A kiltix, stb. is jó, de az nagyon drága. Aztán vettem egy panzis bolha-kullancs nyakörvet, ez nagyon rossz volt, bolhát is láttam benne, meg rengeteg kullancs, néhány hónap után ki is dobtam.
Viszont kipróbáltam ezt a Duoband 2in1-et, és nagyon jó, egyetlen kullancs sincsen benne. 900-1000 Ft körül van, vízálló, a szőrét is táplálja, azért 2in1.
4 hónapot ír, de én 3 havonta cserélem.
Nagyon dícsérik ezeket a márkás Kiltixet, Scaribort, stb. de minek vegyem meg sok ezerért, ha ezt megveszem ezer alatt, és nagyon jó. Többször látom, hogy mászik rajta a kullancs, de belefúródni már nem tud.
De állítólag kutyája válogatja, nem minden kutyán egyforma minden nyakörv.
Nálunk az egyik kutyán Kiltix volt, most Foresto.
A másik kutyán Scalibor van, amikor nagyon fertőzött területre megyünk, akkor előtte Fypristtel vagy Insecticiddel lefújom.
A macskánkon volt Duoband, teli volt a feje kullanccsal (mező mellett élünk), neki most szeptember óta van fenn egy Foresto, parazitamentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!