Most tüzel a kutyám és be akarom pároztatni. A szomszédom meg az ismerősök akarnak kölyköket meg egyet én is. Mikor pároztassam ha sok kölyköt szeretnék? A papa kutya megvan a szomszédomé. Az ivaratlanítós dumára nem vagyok kíváncsi.
Eszem megall, a vemhesseg es elles a termeszet normalis rendje!
Jovicc, ilyen alapon a noknek is azt mondanatok hogy ne szuljenek, inkabb fogadjanak orokbe ehezo gyereket Afrikabol?!
Magyarul az ismerőseid jobban érdekelnek,mint a kutyád egészsége.Gratulálok,baromira szeretheted a kutyádat!
És mit csinálsz egy ellési komplikációnál?z ismerőseid összedobják azt a több mint 40 ezer forintot,amibe egy császár kerül?
Ha ne adja Isten belehal az ellésbe a kutyád,az ismerőseid cumiztatják a kölyköket és ülnek mellettük napi 24 órán át?
Arról felvilágosítottak,hogy egy alom 2 évet elvesz a szuka életéből?
Egészségügyi szűrések megvannak a szukánál és a kannál is,vagy nem baj,ha esetleg beteg kölykök születnek?Vannak ugyanis fajtabetegségek.
Törzskönyve van mindkét szülőnek?Ha nincs,honnan tudod,nem közeli rokonok-e?
ne hallgass itt a sok fanatikus panelles kutyás gazdákra.
nyugodtan pároztasd, és ha a kiskutyák helye is biztosított akkor vágj bele.
a kutyáknak is az a természetes hogy kiskutyákat csináljanak, aki meg itt mondja az okosat, hogy ne csináld, akkor ő se csinálja az asszonnyal vagy az urával!
Attól, hogy valaki panelban tart kutyát, még nem állatkínzó. Az viszont az, aki agyba-főbe elleti, mert fontosabb neki minden más - főleg a PÉNZ - a kutyájánál.
Előttem és utánam már mindent leírtak, nem koptatom a billzetemet. Kedves kérdező! NE pároztasd! Ha fontos neked a kutyád, ivartalaníttasd! Jobb lesz neki is, és a meg nem született kölyköknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!