Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Folyton összekapnak a kaján,...

Folyton összekapnak a kaján, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Egyébként máskor nem csinálják, játszanak meg minden. Imádják egymást, de ha bejön a kaja a képbe... Le lehet erről őket valahogy szoktatni? Engem nem nagyon zavar, de ebből szerintem nagy baj is lehet... Mit lehet ez ellen tenni?

2014. ápr. 20. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk nem együtt etetni őket első körben?
2014. ápr. 20. 13:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem együtt esznek, ma találtak valamit az udvaron és azon kaptak össze. Egyébként az egyik csak 3 napja van nálam.
2014. ápr. 20. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor még lehet nem alakult ki a rangsor. Szuka mindkettő vagy mindkettő kan? Mennyi idősek? Mekkorák?
2014. ápr. 20. 13:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Egyik kan a másik szuka. A testméreteket illetően itt egy videó róluk: https://www.youtube.com/watch?v=_rWqH5rd-p4

A nagyobbik a szuka, de időre kisebb. Olyan 5-6 hónapos lehet. Valaki kidobta és nagyon sovány. A kan pedig 2 éves.

2014. ápr. 20. 14:03
 5/11 sippara ***** válasza:
Hogy kezdődnek, hogy végződnek a balhék?
2014. ápr. 20. 14:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Úgy kezdődnek, hogy az egyik valami élelmet talál. A végét meg nem várom meg...
2014. ápr. 20. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne találjanak kaját az udvaron.

Amíg be nem áll köztük a sorrend (ami a kicsi miatt még eltarthat egy darabig), addig viszonylag normális, ha az ilyeneken összefeszülnek. Később nem lesz ebből gond, ha már egyértelmű lesz, hogy ki a góré, addig meg lehetetlenítsd el, hogy ilyen helyzetbe kerüljenek. Nem kell kaját szétszórni a kertben és kész :)

2014. ápr. 20. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
azert nehez az ilyet kikuszobolni, maradhat ott szaraz kenyermorzsa, csontdarab stb. nalunk is ez van….lehet valamit elas az egyik es tudja, h ott van eldugva a masik arra szaglaszik es maris bunyo van…..attol fugg miert bunyoznak, mert ha meg nem alakult ki a sorrend es azert az jo, majd kialakul, de ha nem enged egyik sem ilyen teren…?? kesobb egy szaraz gallydarabon is osszeveszhetnek ilyen alapon...
2014. ápr. 22. 01:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is voltak ilyen gondok, bár már az első perctől megvolt a sorrend. Idősebb (7 éves) szuka mellé hoztunk egy pár hónapos kant. Jó ideig külön helységben etettük őket, már szinte egymás mellett esznek. Ha találnak valamit az a szukáé. Ha a kan lelopott valamit az asztalról, azon meg osztoztak (már leneveltük a lopásról).

Türelem, és figyelj arra, hogy ne legyen elhagyott kaja.

2014. ápr. 24. 01:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen kölyök, én hagynám őket egy picit, ha köcsög a kicsi. Nagy termetű lesz, nem árt ha megtanulja a dolgokat és nem mindig neki van igaza. Mondjuk szerintem ő lesz a főnök,mert szuka. És ha ilyen köcsögök egymással kaja téren én még a kicsi táljába is nyúlkálnék.
2014. ápr. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!