Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Westie kutyának elég napi 2x...

Westie kutyának elég napi 2x fél óra séta? 6 éves.

Figyelt kérdés

van egy 6 éves westie kan kutyusunk. 2 éve került hozzánk mert 4 éven át bevolt zárva egy 2x2 méteres ketrecbe. Nagyon lusta. De sétálni imád ,hamar elfárad séta közben, sokat alszik.Nemtudom elég e neki a napi 2x fél óra séta :S

úgytudom ez a kutyafajta igen lusta,ezért kérdezem.

2014. ápr. 17. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak most látom, hogy kinti kutya, akkkor vissza az egész...
2014. ápr. 17. 17:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Éjszaka benntvan nappal inkább kinnt.attól függ hogy a macskák terrorizálják e azzal hogy hozzábujnak stb:)
2014. ápr. 17. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
És Szerintetek jóötlet lenne neki kerítést húzni hosszába és a végére egy kutyaházat? Csak mert éjszaka is szeretne kinnt lenni de nem merjük kiengedni mert a kapun kiszaladna :( csak nemakarjuk hogy megépítjük a kerítést és a házat aztán felesleges:S
2014. ápr. 17. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha kinti kutya, akkor elég, és játsszatok vele sokat. Én a kerítéses megoldást nem javaslom. Nyáron még jó lenne, de télen halálra fagyna. Inkább tartsátok bent, a házban.
2014. ápr. 17. 17:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Hidegben bennt lenne,:) sajnos az a baj hogy nem játékos,nagyon megterhelte ez a pár év mondhatni kínzás.

próbáltunk játszani vele labdával bottal de semmi nem érdekli:(

egyedül csak birkózni szeret a kezemmel :)

2014. ápr. 17. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
én nem tenném ki estére, főleg hogy oda tud menni a kerítéshez látja más is, egyszerűen félnék attól hogy valaki megmérgezi amíg én bent békésen alszok, annyi retardált nulla ember van aki erre képes lenne :(
2014. jún. 4. 10:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy csak most reagáltam :)

van kapunk az udvar végén meg oldalrol házak .mármint kerítést tennénk a kapun belüli oldalára hogy ne szaladjon ki ha valaki hazajön.

2014. jún. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!