Melyik az a kutyafajta amelyik ilyen "bújós"?
hát én akárhány pitbult ismerek azokat mindig lehetett ölelgetni :D
Amúgy ezt általában a nagy kutyák viselik jobban. Egy kicsinek túl nagy "fenyegetés" egy ilyen ölelés..
Nekem két bullogom van az egyik 40 a másik 50kiló. Tipikus öl kutyák ha leülsz a földre versengenek érte hogy melyik feküdjön az öledbe ^^
Ez milyen hülye hozzáállás már? :O Egyszer találkoztam egy nővel aki ilyet mondott, hogy szép a kutyám, de ő azt szereti ha lehet ölelgetni, szeretgetni a kutyát és azért nem is venne ilyen típusút mert őket nem lehet :D
Hát hogyne lehetne! Ha leguggolok hozzá akkor a vállamra hajtja a fejét és én meg ölelem közben. Imádnak bújni, olyan pofival tudnak ölbe mászni, hogy megáll az ember esze :D Szeretik a simogatást, dögönyözést és igénylik is. Játszok velük, birkózunk és látszik rajtuk, hogy élvezik :D Ja amúgy corsok, szóval nem tipikus ölkutya méretekkel rendelkeznek, bár ezt lehet nekik magyarázni... :D
Részben egyetértek Imolával, de az biztos, hogy egyedfüggő is mindazok ellenére, hogy mit szeretne a gazdi.
Picit fura, hogy így választasz kutyát.
Nekem pl. yorkshire terrierem van aki utálja ha tapogatják,pici korában nagyon figyeltünk arra, hogy ne legyen sokat abajgatva, ne legyen "játékszerként" kezelve, de ez a természetében is bőven benne volt.
Manapság természetesen tűri a finom szeretgetést, mert idővel megtanulta, hogy jó dolog a simogatás, de azért látszik rajta, hogy ha pl. a lányom fölveszi az ölébe azt sem tudja, hogy merre meneküljön.
Mi ezt tiszteletben tartjuk és nem is nyomorgatjuk.
Ne ítélkezzünk már egyből a pit és ársai felett kedves kérdező...Az enyém még nem ölt embert az ölelgetésért és kifejezetten igényli a simogatást.Amikor yorkim volt kifejezetten gyűlölt ölbe lenni és simogatást is csak hagyta,hogy hamarabb "szabaduljon".
Ilyen hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!