A Poseidon vagy a Blessed Borders kennel a jobb?
Agilityre szeretnék egy border colliet és nem tudok választani a két kennel közül.
Szerintetek melyik a jobb?
Honnan kerülnek ki jobb kutyák sportra?
Mindkettő jó idegrendszerű és egészséges kutyákat tenyészt?
Már agilityztem pár évet verseny szinten és most szeretnék egy tényleg nagyon jó agilitys kutyát ezért választottam a border colliet.
Nagyon sok időt és energiát szeretnék a kutyára szánni, úgyhogy lehet nehezebben kezelhető és pörgősebb fajta is.
Akkor gondolom a mostani párosítás közül inkább a Blessed Borders kennelé a jobb. Igaz?
Nem lehet mondani olyat ezek közül h melyik jobb - amelyik típus neked jobban illik hozzád.
Milyen kutyával és kinél agilityzel?
Jah és nem attól lesz jó egy kutya a pályán h pörgősebb - ezt csak a kezdők hiszik, majd rájönnek, h nem ezen múlik de azalatt vagy elcsesznek egy kutyát vagy félig beletörik a bicskájuk (a kevésbé tehetségesebbeknek teljesen).
Gondold át h milyen jellem vagy, beszélgess olyanokkal, akiknek ilyen és olyan kutyájuk is van.
Ha mesélsz magadról vagy küldesz videót, abban tudok segíteni h én a helyedben melyikből hoznék. Rossz egyik kutya sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!